او افزود: با بررسي کشورهايي که در برگزاري تورهاي ارزان قيمت توفيق داشتهاند مشخص ميشود که عمدتاً يکي از سياستهايشان بحث تمرکز بر عمده فروشي بوده است.
معاون گردشگري کشور تصريح کرد: ما در کشورمان اين عمدهفروشي را کمتر شاهد هستيم.
«دهقانان» افزود: حجم سفرهاي انفرادي در کشور بالاست اگر بتوانيم راهبردي داشته باشيم که حجم سفرهاي انفرادي را به سمت پکيجشدن و در مرحله بعد، عمده فروشي اين پکيجها سوق دهيم حتماً در ارزانسازي سفر تأثير خواهد داشت.
او نکته مهم ديگر را که بر نرخ سفرها تأثيرگذار است، نرخ ثابت ارز در کشور عنوان کرد که باعث تفاوت قيمت تمامشده تورهاي ورودي و خروجي ميشود.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در ادامه گفت: اين مسئله با يک سري سياستهاي بازرگاني قابل مديريت است و اتفاقاً دولت هم امسال به اين موضوع، توجه داشته است.
«دهقانان» افزود: در قانون بودجه امسال افزايش عوارض خروج از کشور پيشبيني شد که يک سياست نظارتي و کنترلي است.
او دو راهبرد عملياتي را براي ارزانسازي سفرهاي داخلي حائز اهميت خواند و گفت: راهبرد اول اين است که سفرها به صورت پکيج تعريف شود و در کشور عمدهفروشي تور گسترش يابد و راهبرد دوم نيز اين است که با اعمال سياستهاي گمرکي به اين موضوع کمک کنيم.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ابراز اميدواري کرد که با بررسي نتايج سياستهاي گمرکي در سال 90 براي سالهاي آينده برنامهريزيهاي بهتري صورت گيرد تا شاهد وروديهاي بيشتر و خروجيهاي کمتر گردشگر در کشور باشيم.
/104
انتهای پیام/